Code: Rock на 16.10.2010

Една група , която за пръв път ще гостува при нас.Нейният състав е :

Крум Крумов – барабани и вокал
Мартин Маринчев – бас и вокал
Атанас Кулев – клавир и вокал
Деян Шишков /Дикена/ – китари

Всички до един имат своето музикантско минало. Повечето опитаха трудната съдба на българските таланти, стремящи се да изкарат пари с музика в странство. Натежали от спомени, радости и разочарования днешните членове на групата “Code: Rock” пазят в себе си вдъхновението, което носи любовта към музиката.

Без особена PR стратегия или планове за превземане на пазара , те накараха хората да говорят за тях. Оценките винаги са ласкави и гарнирани с допълнителни истории около случките на последното им участие.

„Ние наистина обичаме рокендрола, умеем да се забавляваме и да забавляваме другите”, споделя барабанистът на групата Крум Крумов, който в реалния живот върти собствена парти-агенция.

За бизнесмена китарист – Деян Шишков “Code: Rock” е най-добрия начин за релакс с хубава музика и в компания на качествени хора. Съвсем като „градски легенди” музикантите репетират три пъти в седмицата в малко помещение под градския часовник.

“Code: Rock” е новото доказателство, че музиката е любов за цял живот. За да се влюбите в нея и в тях е необходимо просто да отскочите до „Макс Клуб” събота вечер след 22,30 часа.

Очакваме ги с голям интерес !!!

Публикувай отговор

Можете да използвате само тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.