Daily Noise Club & Raizing Hell в петък, 3-ти май

Две групи в една вечер – Daily Noise Club & Raizing Hell !

Daily Noise Club е създадена 1998 година в София. За 15 години история групата има зад гърба си безброй участия на фестивали в България и източна Европа, издадени два албума – “Dirty Dress” (DNC/043) 2002 и “Next Level” (DNC Music) 2008 и сингъл “Let Us” (DNC Music) 2004 и в момента работи върху трети дълговсирещ албум, който ще бъде готов в края на март месец 2013-та (с работно заглавие “Rock’N’Roll Fixxed”)

Подгрявали за групи като Anthrax и Megadeth за техните концерти в София  и са правили клубни турнета с групи като Soleilnoir (DE), Voodoo Healers (GR), Green Goblins (GR), Bubblegum Screw (UK), Black Magic Six (FI) в България и Европа. Излизали са на една сцена с музиканти като Adam Bomb (USA), Lord Bishop (USA) и Steve Dior (UK). Daily Noise Club свирят енергичен, страстен и шумен рок, не само за да оправдаят името си, но и за да накарат публиката да се развихри и освободи емоции по време на техните участия, което и се получава всеки път доказвайки, че рок музиката е истинска машина на времето дори през 21-век!

Raizing Hell е хорор-пънк/рок’н’ролл банда от Румъния, която изпълзява от криптата през есента на 2010 година. Създадена е от Лив Дикей и барабаниста Оли “Синистер” Синн. Скоро към тях се присъединяват Мистър Зомби (китара) и Дементед Влаш (бас китара). Raizing Hell са първата хорор-пънк банда в Румъния, като са повлияни от групи като Motorhead, The Plasmatics, WOW, Misfits, Nekromantix, Blitzkid, Demented Are Go, Horrorpops, Meteors и още много други . Повлияни са също така от филми и книги на ужасите, и на практика от всичко което е свирепо, призрачно и ужасяващо…
От есента на 2011 Raizing Hell не са спирали с участия и турнета, делили са сцената с групи като Silver Shine, Koffin Kats, Blitzkid и много други.
През декември 2011 издават първото си EP “Psychoholics Unanimous”. Нa 4-ти януари 2013 издават сплит с английските банди Thirteen Shots и Trioxin Cherry – EP “Chainsaw Ballads”, а в момента довършват и първия си дългосвирещ албум “Of Ghouls And Men”, който ще бъде издаден пролетта тази година.

Начало – 22.30 часа.
Вход – 5 лева.

Публикувай отговор

Можете да използвате само тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.