Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Феноменът МЕСЕЧИНКА – ОТЛОЖЕН

септември 19 @ 19:00


Върховното преживяване MЕСЕЧИНКА / MESZECSINKA идва за пръв път в Русе за свой концерт ! МАКС КЛУБ ще е сцената на тяхното зрелищно изпълнение на 19.09.
Творческото ядро на групата са българинът Емил Билярски и неповторимата певица и таньорка Аннамари Ола. Аннамира ни въвежда във своя приказен свят на видения, сънища, кошмари, страхове, надежни и слънчеви лъчи. Месечинка е един от онези музикални проекти, които са неподвластни на етикети и строги стилиски. Самобитността и вълшебното излъчване на бандата я нареждат на челото на видни фестивали и класации в Европа и света.
Създадена преди 13 години в Будапеща, Месечинка е дете на връзката между България и Унгария. Това е едно несравнимо музикално усещане, което съчетава рок, психеделика, експериментира със звуците и черпи вдъхновения от народна музика от цял свят. Групата печели унгарската награда за най-добър етно албум на годината през 2018-та. Свирила е в 25 страни на Европа и Америка. България е втората родина на групата и всеки концерт тук е незабравим спомен за публиката.
“Диви и необуздани, като саундтрак към рейва по повод края на
вселената… Източно-европейски Kate Bush или Cocteau Twins …
транс-атмосфери, напомнящи за The Orb и Ozric Tentacles с групата, излъчваща вълни от мощен саунд” – пише за тях английското списание Songlines.

Врати – 19:00
Начало – точно в 20:00

Препоръчително е предварителното закупуване на билети (не гарантират седящо място – необходимо е обаждане на 0877 905499 за резервация на маса):
https://bilet.bg/…/mesechinka-za-prav-pat-v-ruse-etno…/2762

Детайли

Дата:
септември 19
Час:
19:00

Място

Max Club
Александровска 84
Русе, Русе 7000 България
Уебсайт:
www.maxclubruse.com

Организатор

Max Club
Уебсайт:
www.maxclubruse.com