Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Ellas (Испания)

април 19, 2019 @ 22:00

10лв.

Ellas Music Band са:
Maria Gonzales (Argentina) – harmonica, guitarra, voz
Marta Lewko (Polonia) – guitarras, percusión, voz
Ljubomira Stoicheva (Bulgaria) – violin, guitarra, voz

Намерили са се в Тарагона, Кататлуния, следвайки закона на привличането по дух…
Те са три музикантки, всяка една със свой собствен цвят и опит, споделящи една цел – да правят концерти и да прекосяват света, наслаждавайки се на живота и споделяйки музиката и радостта си.

Люба е известна в България с групата си LAD – Люба, Домби и Ален, с която са свирили години наред из цялата страна, включително и на русенска сцена…
Учила е в русенското музикално училище. От 2012 г. живее в Тарагона, Каталуния и участва в множество музикални формации.
С “Ellas” интерпретират блус и поп-рок теми на английски и испански, както и авторска музика. Това е тяхното първо турне и спецално за него са подготвили някои български парчета.
MAX Club Ruse – LIVE music е част от дълъг списък с клубове – “Магданоз” , “Делтаблус бар” ” Кръпка блус бар” в София, “Мелон” в Търново, както и клубове в Плевен, Свищов, Силистра, Варна, Бургас, Сопот и Пловдив, които са им любими и в които са били винаги много топло приети.
Техният водач, шофьор и безценен приятел е небезизвестният Красимир Йорданов – Дивия козел, на който са безкрайно благодарни за отзивчивостта. Той също ще удари едно рамо в някои интерпретации.

Детайли

Дата:
април 19, 2019
Час:
22:00
Стойност:
10лв.

Място

Max Club
Александровска 84
Русе, Русе 7000 България
Уебсайт:
www.maxclubruse.com

Организатор

Max Club
Уебсайт:
www.maxclubruse.com