D`Family And Friends в събота, 25-ти май

Тази много готина група гостува за първи път при нас.

„Седем дни в рая“ е името на дебютния албум на групата, която още с името „D`Family And Friends” подсказват, че общата им работа е вдъхновена от взаимно доверие, обич и приятелство.
Групата сама продуцира и издава албума си и няма никакви стремежи към рекламен имидж или медийна популярност. Членовете й са единодушни, че не страдат от амбиции за слава, известност и пари, и че единственият мотив, който ги движи, е удоволствието да творят заедно и да радват публиката си.
Още преди Зорница (вокал) и Станимир (китара) да срещнат своите „приятели“, са един от най-популярните акустични дуети сред посетителите на клубове за жива музика в София и Бургас. След като официално стават семейство, Зорница и Станимир започват да се представят на своята публика като „D`family”. Заради оригиналните си интерпретации на известни поп, рок и джаз парчета те неведнъж печелят място в програмите на Блуз фестивала в Бургас и Джазфест Хасково.
Останалите музиканти в проекта също са добре познати лица от клубната сцена. Мартин (барабани и музикален микс и мастеринг) е барабанист на рок-фуриите „Силует“. С басиста Миро – екс-ДжангоЗе – записват албума през 2009 г., а в момента творят с друг музикант по душа Слави Бойчев, който се занимава с графичен дизайн. В момента подготвят втория си албум и започват подгряващо турне из клубовете на страната.

Ето и част от репертоара им:

Alanis – You Leard
Alanis – Ironic
Alanis – Right Through You
Alanis – Into your room

Anastacia – Overdue Goodbyes
Anastacia – Cowboys and Kisses

Sheryl Crow – Strong Enough
Sheryl Crow – Every day is a winding road
Sheryl Crow – All I Wanna Do

Extreme – More than Words
Extreme – Hole-Hearted
Nuno – Pursuit of Happiness

Natalie Imbruglia – Torn
Natalie Imbruglia – Wishing I
Natalie Imbruglia – Intuition

U2- Desire
Shaniah Twain – Still the One
The Girl from Ipanema
The Corrs – Runaway
4 Non Blonds – What’s Up
Anouk – Sacrifice
Robbie Williams – Millenium
Marvin Gaye – I heard it through the Grapevine
Asteroids Galaxy – Golden Age
Michael Jackson – Man in the Mirror
Craig David – I just don’t love you no more

Публикувай отговор

Можете да използвате само тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.