Джанго Зе за първи път в Макс Клуб

Луд купон с веселяците от “Джанго Зе” очаква русенските меломани . Изпълнителите на емблематични песни като “Луди жаби”, “Голяма грешка” и “На другата пряка” ще бъдат тук на 22 април , петък , а началото на веселбата е 22 ч .

След 10 сезона,Джанго Зе се завръща на Българската музикална сцена.Имиджът е отчасти променен.Променени са музицирането и посланието .За това има причина.Моторът на Джанго Зе е серииозно ъпгрейдван.Фронтмена,вокал,китарист и създател на групата- Мирослав Атанасов-Морски ,е прекарал осем години в Лондон.Там той навлиза в музикални среди .Успява да създава авторска музика,която изпълнява с няколко формации.За отбелязване са проектите Jipsydelica и Taktika Eklektika.Мултикултурния Лондонски дух и комуникацията му с много и различни музиканти,повлиява на сегашния стил ма Миро Морски.
В началото на 2010 ,Джанго Зе репетира отново.На път е да бъде записан нов албум.Стилът е нещо като като”Мегаджипси- -фънки реге”.Всъщност стила е Джанго Зе.

Ето и кои са Джанго Зе сега:
Мирослав Атанасов-Морски – китара и вокал
Ивайло Николов- Лаврака – бас ,контрабас и вокал
Галин Атанасов –Д-р Га – кийборд,акордеон и вокал
Пламен Пеев -Ламби – ударни и вокал

Купона с тях е гарантиран !!!
Вход – 7 лева.

Публикувай отговор

Можете да използвате само тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.