Докторс Гого Бенд на 19 март , събота

Веселяците от Враца ще са ни гости за пръв път на 19 март в събота ! Музиката им , според тях самите : “пънк мънк, алтернатив малтернатив, реге меге и пр. бели течения”

Ето какво пише на тяхната страница :

Групата е създадена като страничен пиянско – развлекателен проект от членове на две врачански банди – MID и BASSEIN . Стилово те нямат нищо общо, обединява ги единствено влечението към спиртните напитки в неразумни количества . Това е и причината отрочето да не може да се вмести в конкретна музикална рамка, а момчетата се задоволяват да определят стила просто като : “БЯЛО ТЕЧЕНИЕ” – пикантна смес от всичко каквото се сетите.
Процесът на раждането е дълъг,болезнен и обвит в алкохолни изпарения,така,че няма как да се даде конкретна година на сформиране.Съвместните махмурлуци датират от преди 2004-та, първите концертни участия са хаотични и спонтанни,предимно край лагерните огньове на по-непредпазливи туристи.

И все пак към 2007-ма вече се знае,че членовете на групата варират от двама до четирима, а именно -1.ДОКТОРА/вокали,китара/, 2.КИТА/вокали,ударни/, 3.ПОГЛЕДА/бас/ и 4. ЗВЕЗДАТА / китара/.

Правени са концерти във всевъжможни вариации от участници,а именно 1.,2. и 3. – класически вариант, 1.,2.,3. и 4. – квартет за сватби и погребения, дори и 1. и 2. -редуциран вариант за особено опасни поръчения.
От време на време басак хваща и ЛОЗИ,когато титулярният басист хваща гората или чужбината.
През 2008 г. се ражда пъвият албум на групата “БРУЛЕНИ ГЪЗОВЕ”, записан в студио “DOWN” и продуциран от лейбъла “БЕЗИНСТРУМЕНТ РЕКЪРЦ”. От него са произведени сто копия, които се глътват като топъл хляб или като студена мастика.
През 2009 г. на мястото на постоянно ондулиращият басист ПОГЛЕДА идва РУСИЯ и достойно го замества по всички афтър-партита.

В момента състава на групата е :

Дими Нахендрикс- водещ глас, ритъм китара и от време на време сгрешени сола на два пръста
Джорджо Майер- втори глас и барабанни изригвания
Илич Морело – рев и соло китара
Флийвайло Русия – рев, бас и саунд дизайн .

Купонът с тези момчета ще е страхотен !!!
Чакаме ви в 22.30 часа !!!

Публикувай отговор

Можете да използвате само тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.