Моноспектакъл “ЛЮБОВТА НЕ МОЖЕ ПРОСТО ДА ОТМИНЕ”

Четвъртък, 22-ри май, 19.30 часа …

Завръщането в дома.
Миналото, което изглежда безвъзвратно изгубено.
Любовта, която подмладява.
Вятърът, който ще преобърне времето и ще изпише с цвят от череши, че ЛЮБОВТА НЕ МОЖЕ ПРОСТО ДА ОТМИНЕ…

„Когато се говори за любов, времето не само, че спира, а то дори започва да върви назад. И онзи, който разказва любовната история по някакъв мистичен начин се подмладява.“

Носителят на ИКАР за „Златен глас“ – актьорът Симеон Владов ще ви заведе в града, в който ще останете завинаги млади.

Проект „Любов“

Порив. Лудост. Страст. Искреност, която предизвиква смях, тъжни усмивки и сълзи. Проектът „Любов“ разгръща няколко истории, които ще се съживят поотделно пред очите на зрителите.

„Моето име“, „Тук ли си?“ и „Любовта не може просто да отмине“ са три отделни моноспектакъла, които ще ви заразят с любов; почти непоносима искреност; истерично ще ви разсмиват и ще ви докажат, че зад най-големите ни страхове и достойнства стои една единствена дума.
Авторът на „РАЙ“ и „Дневниците“ – Радослав Гизгинджиев ще провокира публиката в големите градове на България с нещо ново, заедно с Йоко Захариев – „Тук ли си?“; носителя на ИКАР за „Златен глас“ – Симеон Владов – „Любовта не може просто да отмине“ и актьора Стефан Иванов с „Моето име“.

Вход – 8 лева.

Публикувай отговор

Можете да използвате само тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.