Моноспектакълът “Моето име” в четвъртък, 15-ти май

МОЕТО ИМЕ

Моноспектакъл на Стефан Иванов
Сценарий и режисура: Радослав Гизгинджиев

Един човек ще търси своето име сред всички онези ограбващи думи, които ни учат как да живеем. Ще назове всичките ни имена, за да си спомни, че каквото и да правим, в едно сме еднакви – когато се влюбим.
„Моето име е „Един от вас“… Страхувам се, надявам се, мечтая, влюбвам се, вярвам, понякога губя вяра, мислил съм да се самоубия, самозадоволявам се, излагал съм се, лъгал съм, чудил съм се дали да изневеря, имам сексуални фетиши, искал съм да стана известен, мисля, че съм красив, понякога мисля, че съм грозен, казвам си: „Как все на мен ми се случва?!“, мисля се за по-специален от всики вас – т.е. същият съм като вас…”

Спектакълът е част от Проект „Любов“ …
Порив. Лудост. Страст. Искреност, която предизвиква смях, тъжни усмивки и сълзи.

Проектът „Любов“ разгръща няколко истории, които ще се съживят поотделно пред очите на зрителите като четвъртата стена ще бъде разрушена.

„Моето име“, „Тук ли си?“ и „Любовта не може просто да отмине“ са три отделни моноспектакъла, които ще ви заразят с любов, почти непоносима искреност, истерично ще ви разсмиват и ще ви докажат, че зад най-големите ни страхове и достойнства стои една единствена дума…

Авторът на „РАЙ“ и „Дневниците“ – Радослав Гизгинджиев провокира публиката в големите градове на България с нещо ново, заедно с Йоко Захариев – „Тук ли си?“, носителя на ИКАР за „Златен глас“ – Симеон Владов – „Любовта не може просто да отмине“ и актьора Стефан Иванов с „Моето име“.

Начало – 19.30 часа.
вход: 8 лв.

Публикувай отговор

Можете да използвате само тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.