Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Star AllBoom

юни 13, 2019 @ 20:00

„Времето е в нас и ние сме във времето; то нас обръща и ние него обръщаме…“
Знаете кой го е написал.

И като става дума за време:
50-ина години след създаването на легендарните групи “Пеещи звезди” от русенската Английска гимназия, решихме да ви поканим на една малко необичайна вечер със стари, но златни рок-парчета от тяхното време в наше изпълнение – от репертоара на The Beatles, The Rolling Stones, Bee Gees, The Animals, Small Faces, Black Sabbath, The Kinks, Creedence Clearwater Revival, John Lennon, Janis Joplin…

Кои сме ние, дето ви каним?
Група от 4-ма бивши съученици с обща възраст около 245 години. Няма майтап. Докато търкахме чиновете в Английската, се позапалихме и понаучихме на музика. Затова и повечето от любимите ни песни са от 1960-те и 1970-те. А преди няколко месеца (къде на шега, къде на истина), се престрашихме да се върнем към онова, което бяхме правили близо половин век назад с огромна любов, желание, вдъхновение и ентусиазъм – да свирим и пеем рок! Интересно е. И доста особено.

Още по-точно казано, ние сме:

Боян Доганов (випуск 1973) – бас китара и вокал,
Сергей Налетов (випуск 1976) – соло китара и вокал,
Владимир Йотов (випуск 1976) – ритъм китара и вокал и
Йордан Стефанов – Даката (випуск 1977) – ударни и вокал.

Това е “Star AllBoom”. Произнася се „стар албум“, нали се сетихте. Конграчулейшънс!
Работата ни заедно поддържа живи дългогодишните ни приятелства, но и ни помага да изразим със средствата на музиката нашата обща памет и ценности от времето, когато „рокендролът беше млад, а да се свири на китара не беше още занаят“.
Останалото ще ви го кажем на живо на 13 юни (четвъртък) в 20.00 ч., с подкрепата и специалното участие на добрите ни приятели Деян Шишков – Дикена (випуск 1979) и Димитър Еленски.
Приходите от концерта ще се използват за подготовка и провеждане на още подобни събития занапред в следващите месеци и години.

Детайли

Дата:
юни 13, 2019
Час:
20:00

Място

Max Club
Александровска 84
Русе, Русе 7000 България
Уебсайт:
www.maxclubruse.com

Организатор

Max Club
Уебсайт:
www.maxclubruse.com