За нас

Макс Клуб Русе е създаден на 2 октомври 2009 г. с идеята да събере фенове на Рок и Джаз музиката, както и всички онези, които обичат да пеят и се забавляват в КАРАОКЕ вечерите.

От 2012-та година Макс Клуб се намира в гр. Русе на ул. “Александровска” 84. Разполагаме с около 100-на седящи места и неограничен брой правостоящи. Най-важнато за нас е перфектното озвучаване и затова сме се доверили на JBL.

Клубните музикални събития са  5-6  на месец. Почти няма възможност в тях да се вмества група, случайно решила да концертира при нас. Концертите се планират 100-150 дни предварително. През месеците юли, август и до средата на септември всяка година клубът не работи. Клубът покрива транспортни разходи и приличен хотел, а хонорарът е на база посетители и спонсори. Концертиращите групи изнасят на сцената на Макс Клуб – Русе   музикален спектакъл, минимум два сета по 50 минути, с начален час 22,30 часа.

На нашите клиенти предлагаме разнообразие от висококачествени питиета, ядки и мезета.

В клуба са гостували почти всички русенски групи, а така също и доста от София и страната. За нас е традиция да ги представим в галериите на сайта.

Желанието ни е да работим и занапред за повишаване на клубната култура в прекрасния ни град!